Concert

Grace Petrie wordt door The New Yorker omschreven als 'een bruisende charmebom en een dijk van een performer'. Als protestzangeres, songwriter, folkartiest en activist voor sociale rechtvaardigheid pakt ze onverschrokken moeilijke thema’s op die ze via haar muziek met het publiek deelt. En niet zonder succes! Zo toerde ze o.a. met Billy Bragg, Frank Turner en Emmy the Great, was ze te zien op het Shrewsbury Folk Festival, Greenbelt, Cambridge Folk Festival en in 2019 op Glastonbury Festival. Ze verwierf bekendheid in de comedywereld door met Robin Ince en Josie Long te touren. Niet voor één gat te vangen en uitzonderlijk getalenteerd. Een streling voor oog, oor en smaakpapillen.

‘Grace’s earnest songs combined with natural charm make her shows a unique, inclusive environment for everyone… After tonight’s triumph, just imagine how much fun the Wembley show will be in a few years…’  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Scene & Heard review of The Leadmill, Sheffield