Mededeling

Corona-maatregelen

We zitten natuurlijk nog altijd met dat beestje corona, waardoor we genoodzaakt zijn om enkele veiligheidsmaatregelen te treffen...

Vanaf zondag 19 juli kunnen we 100 leden corona-proof verwelkomen op een speciale editie van Teyrrasfolk. Iedereen is welkom, maar je dient wel een lidkaart te hebben. Leden betalen € 5 voor het concert.

Heb je nog geen lidkaart, rep je dan naar de lidkaartenknop, en schaf je er een (of meerdere) aan! Voor € 10 heb je er al een, vanaf een tweede lid (21+) op hetzelfde adres zelfs maar voor € 5. Je kan met de lidkaart nog (hopelijk) tot het einde van het jaar korting genieten op de meeste van onze evenementen. Jonger dan 21 jaar? Dan kost een lidkaart slechts € 3. Je nieuwe lidkaart zal (indien mogelijk) klaarliggen bij ons inkomteam.

Heb je een lidkaart? Dan vragen we om die bij jouw bezoek spontaan aan de inkom te tonen.

Teyrrasfolk gaat door in de buitenlucht. We werken enkel met online reservaties. Je zit tijdens jouw bezoekje aan onze muziekclub samen met de mensen waar je voor gereserveerd hebt. Dit is jouw bubbel.

Er worden 100 bezoekers per dag toegelaten, die hun plaats toegewezen krijgen en zittend van het concert kunnen genieten.

Tijdens het concert is een mondmasker niet verplicht. Het is de bedoeling dat je op jouw plaats blijft zitten. Het dragen van een mondmasker is wel verplicht bv. bij het toekomen en weggaan, om je naar het toilet te begeven,...

Vrijwilligers met mondmasker komen rond om jouw drankbestelling te verzorgen.

We garanderen onze bezoekers een veilige beleving, en vragen aan jou als bezoeker de huidige geldende maatregelen te respecteren. Volg ons circulatieplan, hou voldoende afstand van elkaar, reinig regelmatig op een correcte manier jouw handen, en hou het veilig.

Mensen die ziek zijn, in de zeven dagen voorafgaand dit evenement symptomen vertoonden, of ziek waren: wees verstandig en blijf thuis.

Heb je gereserveerd en kan je toch niet komen? Geef, indien mogelijk, jouw reservering aan iemand uit jouw bubbel. Mensen die samen gereserveerd hebben, zitten namelijk altijd samen. Je kan natuurlijk ook onze muziekclub een beetje extra steunen... Reservaties worden in elk geval niet terugbetaald.

Geniet van het concert!

Wekelijkse nieuwsbrief