Beardbarian @Muziekclub 't Ey

In juli is Muziekclub 't Ey even gesloten. In augustus start een nieuw initiatief: elke donderdagavond in augustus en september...

Na twee jaar vol aan de bak, wordt onze vrijwilligersploeg een verdiende rust gegund. Genieten van het betere festival, zon en zeeën van tijd. In augustus en september openen we opnieuw de deuren, en wel iedere donderdagavond om 19u met ‘Beardbarian @Muziekclub ‘t Ey’. Yves De Waele, onze eigenzinnige gids/muzikant/bierliefhebber/leraar, verwelkomt dan de bezoeker in onze foyer voor een onvergetelijk avondje uit. Er valt telkens iets te beleven voor de meerwaardezoeker, maar wie al lang eens vrijblijvend Muziekclub ’t Ey wou bezoeken: ‘t is het moment!

In augustus vergasten we u alvast op niet minder dan 4 Baleynbals! Namen en meer info volgen in de loop van de maand juni! In samenwerking met de stad Sint-Niklaas.

Onze concertwerking start terug op tijdens het weekend van 23, 24 en 25 september. We presenteren – om onze dertigste verjaardag nog meer luister bij te brengen – een weekend vol uitdagende folk en muziektheater.

Ervaringen

Quotes van bezoekers en muzikanten