Teyrrasfolk
Het concert van 3'AIN wordt verplaatst. Trompettist Yamen Martini moet in quarantaine en het verdict afwachten. Onze gedachten gaan uit naar hem. We willen 3'AIN zeker terug in de toekomst programmeren. Een middagje telefoneren heeft als resultaat dat we u twee schitterende duo's kunnen aanbieden. De Turkse sazspeler Emre Gültekin komt met zangeres Malabika een eerste deel spelen. Tarek Alsayed speelt ud en begeleidt de uit Aleppo afkomstige zanger Khaled Alhafez. Je kunt tot zondag 14 uur via tey.be reserveren. Je zal het je niet beklagen...

Onze deuren openen vanaf 15u en sluiten om 21u.
Dit evenement gaat door in de buitenlucht. Breng warme kledij mee en eventueel een paraplu.

Uit respect voor andere bezoekers en onze vrijwilligers: draag je mondmasker bij het binnen en buiten gaan, om je naar het sanitair te begeven, ...

Wij werken met reservaties. Voor Teyrrasfolk wil dat zeggen dat je je ook lid moet maken, als je dat nog niet bent. Dat kan perfect via onze
website. Eens je lid bent, is de inkom € 5.
Wens je graag met je bubbel samen te zitten? Reserveer dan zeker ook voor hen. 
De mogelijkheid om online te reserveren wordt afgesloten om 14u00 op de dag van het concert.
Nogmaals: het is aangewezen om alle formaliteiten (lidkaart, ticket) op voorhand in orde te brengen via onze website.
Als je pas een lidkaart hebt gekocht en nog geen lidkaartnummer hebt, sturen we dit naar je toe via email. Dit gaat niet automatisch, dus geduld is de boodschap. Je kan ook een mail sturen naar leden@tey.be

We garanderen onze muzikanten, vrijwilligers en bezoekers een veilige beleving, en vragen aan jou als bezoeker de huidige geldende maatregelen te respecteren. Volg ons circulatieplan, hou voldoende afstand van elkaar, reinig regelmatig op een correcte manier jouw handen, en hou het veilig. Volg a.u.b. de raadgevingen van onze stewards op.

Mensen die ziek zijn, in de zeven dagen voorafgaand dit evenement symptomen vertoonden, of ziek waren: wees verstandig en blijf thuis. En alvast beterschap.