Teyrrasfolk
Het is zover! Na een kwarteeuw van uitbundig samen musiceren, gaat Steven De bruyn, de man die El Fish en The Rhythm Junks tot leven bracht, solo met zijn album: The Eternal Perhaps.

Toen Steven op het einde van de jaren 80 begon met mondharmonica spelen, droomde hij erover dat dit klein instrument zijn paspoort tot de wereld zou worden. Sinds dat moment beleeft hij zijn droom. De grenzen van het harmonica ontdekken is voor hem altijd de meest normale zaak ter wereld geweest. En toch... er is niets zo opwindend en broos als solo opnemen en voor een publiek spelen.

Steven De bruyn solo staat voor een intieme setting, waar de harmonica, die een verlenging van Stevens ziel is geworden doorheen de jaren, het grootste deel van het verhaal vertelt.

Op het podium wordt hij vergezeld door Jasper Hautekiet op bas; een uitstekend muzikant en reisgezel.

Keys & Chords:
"Met ‘The Eternal Perhaps’ positioneert Steven De bruyn zich steevast tussen de grootste smoelschuivers ter wereld. De creativiteit die hij op dit album aan de dag legt, tart elke verbeelding. Dit album verdient zonder meer internationale erkenning."

Onze deuren openen vanaf 15u en sluiten om 21u.
Dit evenement gaat door in de buitenlucht. Breng warme kledij mee en eventueel een paraplu.

Uit respect voor andere bezoekers en onze vrijwilligers: draag jouw mondmasker bij het binnen en buiten gaan, om je naar het sanitair te begeven, ...

Wij werken met reservaties. Voor Teyrrasfolk wil dat zeggen dat je je ook lid moet maken, als je dat nog niet bent. Dat kan perfect via onze
website. Wens je graag met je bubbel samen te zitten? Reserveer dan zeker ook voor hen. 
De mogelijkheid om online te reserveren wordt afgesloten op de dag van het concert om 14u00.
Nogmaals: het is aangewezen om alle formaliteiten (lidkaart, ticket) op voorhand in orde te brengen via onze website.
Als je pas een lidkaart hebt gekocht en nog geen lidkaartnummer hebt, sturen we dit naar je toe via email. Dit gaat niet automatisch, dus geduld is de boodschap. Je kan ook een mail sturen naar leden@tey.be

We garanderen onze muzikanten, vrijwilligers en bezoekers een veilige beleving, en vragen aan jou als bezoeker de huidige geldende maatregelen te respecteren. Volg ons circulatieplan, hou voldoende afstand van elkaar, reinig regelmatig op een correcte manier jouw handen, en hou het veilig. Volg a.u.b. de raadgevingen van onze stewards op.

Mensen die ziek zijn, in de zeven dagen voorafgaand dit evenement symptomen vertoonden, of ziek waren: wees verstandig en blijf thuis. En alvast beterschap.