Concert  |  CD-Voorstelling  |  Openlucht  |  Teyrrasfolk

Na een leven vol muziek verhuizen Philippe en zijn vrouw naar Inishbofin, een eilandje aan de Ierse Westkust, Connemara. Hij heeft daar zijn eigen muziekstudio en ondertussen ook zijn weg gevonden op de podia in de pubs, in een land waar niemand hem kende.

Hij is altijd zijn eigen weg gegaan met ambities door niemand ingefluisterd. Zo voelde hij dat het tijd was voor nieuwe liedjes, een nieuw verhaal, en dat doet hij liefst in zijn eigen taal. Een nieuwe cd dus. “2020” is een mix van nieuwe liedjes met bewerkingen van oudere bekende liedjes, gekruid met Ierse ingrediënten, stemmen en snaren groot en klein.

Hij stelt dit nieuw album graag voor aan ons publiek, samen met multi-instrumentalisten Andries Boone en Dirk Naessens. De juiste mannen om dit verhaal mee kleur te geven!


Dit concert gaat door in de buitenlucht volgens de huidige coronamaatregelen en was bij de vorige aankondiging (8 november 2020, toen verplaatst naar 21 februari 2021 en weer verplaatst naar 13 juni) uitverkocht. Mensen die voor dat concert een ticket kochten, kunnen naar dit concert.