Workshop
Is ukulele leren spelen al jaren jouw droom of heb je net ontdekt dat het instrument bestaat? Is het enige instrument dat je tot hiertoe bespeelde een ‘platendraaier’ of heb je een diploma notenleer op zak? Het is niet belangrijk.  Al wie zin heeft om op een leuke manier samen ukulele te leren en samen te spelen, is welkom.  Plezier en liedjes (mix aan stijlen) spelen staan voorop tijdens deze lessenreeks.  Verzoeknummers zijn zeker welkom.

Drie zaterdagvoormiddagen van 10 tot 12 uur in Muziekclub ’t Ey. Per les vragen we een bijdrage van 10 euro die telkens ter plekke wordt afgerekend met Ann Van Den Wyngaert. We vragen wel om op voorhand in te schrijven via onze reservatieknop.

Karl Catteeuw staat in voor de deskundige begeleiding. Hij deed dat al eerder succesvol bij ons en leidt ook initiatie- en vervolggroepen in de kunstacademie MAAK in Knokke-Heist. Wie wat opstarthulp kan gebruiken komt best vroeg genoeg, verder volstaat het dat je wat basisakkoorden kan wisselen. De rest leer je wel.
 
Dorstigen vinden zeker iets naar hun zin op de drankenkaart van Muziekclub ’t Ey.