Try Out

Concert

Hugo aka Tom De Rocker stelt zijn nieuwste plaat 'Over morgen' voor in deze try-out. Tom De Rocker (1985) kan je kennen van het hiphopduo iRRi & Hugo (Zidde gij oek van Sinnekloas?), Gelukshormoon (theatervoorstellingen rond geestelijke gezondheid) en allerhande projecten onder de noemer ‘creatieve verbinding’.

Tijdens de try-out van zijn nieuwst show, waarin 'Over morgen' centraal staat, wordt hij ondersteund door muzikanten Niki De Prijcker (bas) en Franky Mangelaere (piano). 'Over morgen' ontstond in een pittige periode waarin corona niet weg te branden leek, een relatie ten einde liep en de zorgen over de planeet bevestigd werden door de actualiteit. Het antwoord op de belangrijke vragen heeft hij niet gevonden. Maar het schrijven van dit album hielp hem om verder te kijken de toekomst tegemoet. Een plaat over afscheid nemen, alleen of samen alleen zijn, kip of rood vlees, wakkere kinderen, bleek zien en het glas rosé te veel. Voor de eerste single van de LP werkte Hugo samen met de koning der smartlappen: Guido Belcanto.

https://vi.be/platform/hugo


Foto's: Dafné Koklenberg (www.pasdeculotte.be)