Concert

Geen Hoven Droven deze avond... Maar het was onze laatste concertavond voor 2021 en dát zal deze avond blijven. Veertig mensen krijgen de kans om een uniek concertje mee te maken van Wim Claeys. Voor deze gelegenheid Weum Cleus uit Zweden...

De jonge Wim Claeys wil volksmuziek studeren en is bereid om daar ver voor te gaan. Naar Zweden bijvoorbeeld. Hij volgt de richting volksmuziek (een volledige muziekopleiding met het accent op traditionele muziek) aan de Folkhögskola in Hudiksvall.
Eén van de leiders op Ethno, Jonas Ohlsson, liet hem een ingangsexamen doen en was zo onder de indruk dat hij Wim meteen toeliet. De jonge Wim zag zichzelf dan ook genoodzaakt om zijn ouders te bellen en hen te melden dat hij niet voor twee weken in Zweden zou blijven, maar het hele jaar.

Opgelet: dit is niet zomaar een concert. Je kan als bezoeker/muzikant je instrument meebrengen om samen met Wim - zittend én met masker - een paar melodieën mee te spelen. Een uniek boekje met de melodieën krijg je gratis aangeboden.

Na dit concert gaat de deur van Muziekclub 't Ey even dicht. Zondag 9 januari zijn we er terug met Grunge XXX!