Gloeweynfolk 2022

Concert

We openen Gloeweynfolk 2022 in stijl met één van dé groepen van de voorbije 20 jaar: Naragonia! Zij brengen al bijna 20 jaar eigenzinnige folk tot bij het publiek. Pascale Rubens en Toon Van Mierlo hielden het duo tijdens de zomer van 2003 op het festival Andanças in Portugal boven de doopvont. Sindsdien trekken zij uiterst succesvol met hun muziek langs Europese zalen en festivals.  Hun acht albums worden door de pers en muziekliefhebber zeer warm onthaald en ze inspireerden vele muzikanten uit binnen- en buitenland. Sommige van Naragonias nummers groeiden uit tot standards in de folkscène. Misschien wel het beste Europese trad duo en ze zijn van bij ons!


En jij kan mét hen spelen. Na een luisterconcertje van ongeveer 40 minuten geven we het publiek de kans om mee te jammen met de muziek die zij aanreiken. Breng je instrument mee of kom gewoon genieten van het samenspel! Om 5 voor 11 spelen we de laatste noot.

Uiteraard veilig en volgens de geldende regelgeving. Voor alle concerten moet gereserveerd worden, we hanteren een strikte publiekslimiet (snel reserveren...) en we gaan voor CST+. Mondmasker, ticket en identiteitskaart zijn noodzakelijk.