Try-out
In 2021 is het dertig jaar geleden dat "Nevermind" verscheen. Met instant classics als Smells Like Teen Spirit, In Bloom, Come as You Are en Lithium één van de belangrijkste platen uit de rockgeschiedenis, en eentje die de muzieksector flink overhoop haalde. Nevermind wordt gezien als de doorbraak van de Grunge, een muziekgenre dat in no time de wereld veroverde. Redenen te over om 30 jaar grunge te vieren en op unieke wijze tot bij het publiek te brengen. Met Grunge XXX nemen we het genre hiertoe onder de loep en steken het in een apart jasje.


Anthony Gröger op cello
Marjolein Cools op accordeon
Koen Vanmeerbeek op viool & nyckelharpa
Sam Gevers op percussie & Piano
Elodie Carels zang

Een trip naar Seattle and back met muziek van Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Soul Asylum, Weezer, The Cranberries, Rage Against The Machine, en natuurlijk ... Nirvana. Een niet te missen tribute aan een genre dat maar een aantal jaren echt heeft bestaan maar toch de beste rockmuziek aller tijden voortbracht.

“They laugh at me because I’m different; I laugh at them because they’re all the same.” (Kurt Cobain)