'Geen kinderen, wel drie kippen'

Boekvoorstelling

Inschrijven via: geenkinderenweldriekippen@gmail.com 

Sofie ken je mogelijks van haar jeugdboeken of als leerkracht creatief schrijven. Met haar debuut voor volwassenen ‘Geen kinderen, wel drie kippen’ voegt ze een nieuw belangrijk werk toe aan haar oeuvre.

Sofie woont met haar partner Wouter in de buik van een huizenrij. Door de dunne muren horen ze wanneer de buurkinderen wakker worden en wanneer ze uitgelaten thuiskomen na een schooldag. In Sofies huis blijft het stil. Zachtjesaan neemt ze afscheid van haar kinderwens. Aan de hand van herkenbare en geestige situaties beschrijft Sofie De Moor wat het betekent om zonder kinderen door het leven te gaan. Ze vertelt over haar vrienden en collega's die wel kinderen hebben, over de vrijheid die ze koestert en het verdriet dat ze met zich meedraagt. Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Horizon.
 
De voorstelling van het boek bestaat uit voorleesmomenten en gezellige praatjes, muziek door de muzikale duizendpoot Kristien Heirman en het klinken van glazen! Een gezellige kakelende keigezellige boel waarop we iedereen graag en van harte willen verwelkomen.

Wij spelen graag ‘coronasafe’, er is een voorstelling op zaterdag 19 maart om 16u en om 20u. De plaatsen zijn alsnog beperkt, tickets reserveren is verplicht via geenkinderenweldriekippen@gmail.com  
 

Meer info www.sofiedemoor.be