Workshop

Een beetje ten onrechte is deze plankzither op de muzikale achtergrond geraakt. Gelukkig zijn er nog Muziekmozaïek (Stage Traditionele Muziek in Gooik), Westelfolk (Westerlo) en het CMB (Puurs) die het instrument koesteren. En natuurlijk uw eigenste folkclub met intitiatiefnemer Pieter Blondelle.

‘Hakkeborders’ vinden elkaar om samen te spelen, repertoire uit te bouwen en speeltechniek bij te schaven.
Tijdens het culturele seizoen 2022-2023 organiseren we samen drie hakkeborddagen.
De eerste is op zondag 27 november en start om 10 uur. Uitzonderlijk eindigen we die dag om 15 uur omdat om 16 uur Toasaves die een beklijvende ode aan Wannes Van de Velde op ons podium brengt. Meer info over dit concert hier.

Praktisch:

Start: 10 uur
Deelname in de kosten: € 15 (inbegrepen broodmaaltijd), ter plekke af te rekenen
Inschrijven (a.u.b.): pieter.blondelle@skynet.be

Volgende hakkeborddagen:
Zondag 26 februari 2023 en zondag 18 juni 2023 (deze laatste met een aansluitend hakkebordconcert).