CD-Voorstelling
Appelweyre is een muzikale ontdekkingsreis, een belevenis, een avontuur. Marc Vandemoortele en/of Leen Devyver loodsen u langs de diepe dalen, groene heuvels en besneeuwde toppen die het nieuwste folkaanbod te bieden heeft. Zij draaien plaatjes, turn on the volume, drukken op pauze, shuffle, repeat en geven toelichting bij artiesten, albums en releases.
Appelweyre is een mix van muziekwinkel Den Appel, Muziekclub ’t Ey en aan-huis-kopen à la ‘Tupperware’. Wie overtuigd werd kan één of meer van de cd’s aanschaffen, maar gewoon luisteren, bijpraten en verbroederen bij een drankje en véél nieuwe folkmuziek kan uiteraard ook.

Welkom vanaf 19u50 tot in de late uurtjes. Wees er bij, want dichter bij het concept ‘folkcafé’ komen we niet…

Wie er niet bij kan zijn en op zoek is naar het beste cd-aanbod wat folk te bieden heeft, kan steeds terecht in de ‘laatste der Mohikanen’ platenwinkel
Folkcorner Den Appel
Gemeenteplein 7, 1730 Asse
www.denappel.be
02 306 68 55