Concert

Lady Maisery zijn drie getalenteerde zangeressen die bovendien ieder nog multi-instrumentale vaardigheden hebben.
Rowan Rheingans (zang, viool, banjo), Hazel Askew (zang, harp, concertina) en Hannah James (zang, accordeon) behoren tot de top van wat de hedendaagse Britse folk te bieden heeft... en dat is héél wat! Ze brengen niet alleen louter traditionele nummers, maar laten duidelijk de invloeden van Björk, Tracy Chapman en Lal Waterson horen in hun eigenzinnige interpretaties. De meerstemmige muziek die zij op het podium zetten is soms barok, af en toe donker en vaak dreigend. We zouden nog vele lovende zinnen op u los kunnen laten maar... lees vooral wat de gerenommeerde pers van deze dames vindt:

"Exquisite, thrilling”
- The Guardian
"Ambitious and beautiful" - Mark Radcliffe, BBC Radio 2
"Lady Maisery are women with ideas, purpose and urgency.... powerful, enthralling work" Songlines * * * * *

  • Rowan Rheingans: zang, viool, banjo
  • Hazel Askew: zang, harp, concertina
  • Hannah James: zang, accordeon