Concert

Ontsproten uit een hevig verlangen om muzikale grenzen te slopen en te rebelleren tegen al die sentimentele Zweedse polska's, werd het Deense Trio Svin in 2011 tot leven geroepen op de gerenommeerde Skurups Folkhögskola in Zweden. Met als ultiem doel: bewijzen dat er geen enkel muzikaal idee slecht genoeg is, geen song te snel of geen mengelmoes te raar.

Gedreven om de term "traditie" te verbreden, bundelde het drietal de krachten en begon vieze, korrelige folkmuziek met een flinke attitude te maken.
Hun compromisloze, rauwe en authentieke houding resulteerde in een nominatie in 2015 bij Danish Music Awards in de categorie Folk als "talent van het jaar" en opnieuw in 2020 bij Danish Music Awards in de categorie Roots.

Een duivelse botsing tussen zware grooves, halsbrekende snelheden en ongebreidelde energie!

Staand concert met beperkt aantal zitplaatsen...

https://triosvin.dk/

muzikanten:

  • Magnus Heebøll Jacobsen: percussie
  • Thyge Søndertoft van Dassen: viool
  • Søren Vinther Røgen: Gitaar