Toonmoment

Leerkrachten en leerlingen van de afdeling Folk- & Wereldmuziek van d'Academie Podium Sint-Niklaas stellen aan het publiek voor waar zij dit cursusjaar aan gewerkt hebben.

Folk staat garant voor musiceerplezier! Samen spontaan muziek maken en dansen, liederen en melodieën doorgeven - ook op het gehoor - is eigen aan deze levendige stijlrichting. En dat gebeurt over de generaties heen, jong en oud beleeft plezier aan de creatieve manier van spelen, zingen en begeleiden.

De afdeling folk/volksmuziek nam meteen een vliegende start in het schooljaar 2005-2006 en sinds het schooljaar 2009-2010 is ze erkend als een volwaardige richting.
Denk je erover na om je volgend schooljaar in te schrijven bij d'Academie Podium: kom dan proeven en genieten met deze matineevoorstelling...
https://podium.academiesintniklaas.be/muziekaanbod-muziek/folk-wereldmuziek

We verwelkomen deze zondag de leerlingen diatonische accordeon, doedelzak, folkgitaar, folkviool, saz en ud met hun leerkrachten Jeroen Laureyssens, Bart Van Troyen, Bert Van Reeth, Wouter Vandenabeele, Serdar Demirbas en Tarek Alasayed.

Toegang Gratis! Reserveren is niet nodig.
Onze foyer is open van 10 uur tot 18 uur en iedereen die er geen probleem mee heeft om stil te zijn als er muzikanten spelen is van harte weylkom!

We doen onze foyer open vanaf 10 uur en blijven gans de dag open.
Om 16 uur gaan we wat jammen en ons dansrepertoire wat bijwerken.
Wandelaars/dansers/luisteraars weylkom op dit Clandesteynbal...