Concert

Het is vandaag de Europese Dag van de Folk en Muziekclub 't Ey viert dit als Cultuur Ambassadeur 2022-2023 van de Stad Sint-Niklaas uiteraard met een speciaal GRATIS programma: je kan van 14u tot 17u komen genieten van Folky Proeverey en om 20u is er een concert van MISST met a capella folksongs uit de vier windstreken. Meer info over Folky Proeverey vind je hier.

Vier miss-es en één miss-ter halen met betoverende harmonieën gekende en ietwat vergeten liedjes uit de mist met de kracht van vijf stemmen.

Ze ontwikkelden een programma, gevuld met rijke muzikale tradities van een Europa zonder grenzen, die ze in het hedendaagse plaatje weten te passen. Het wordt een verhaal van eigenheid én verbondenheid. Een reis langs vele Europese regio’s en ontmoetingen met streektalen.

De meerstemmige zang staat centraal: vaak helemaal a capella of met een instrumentale toets. Ook bij hen heeft iedere stem een eigen timbre en bereik, waarmee ze veel akkoorden weten te kleuren.
Ze brachten ondertussen 3 singles en hun debuutalbum MISST.EU uit.

Vijf stemmen, zestien talen, eindeloos luisterplezier.

www.misst.be

Mét:

  • Elly Aerden: zang
  • Jan Van Rossem: zang en gitaar
  • Liesbet Van Reeth: zang
  • Linde Van Puyenbroeck: zang
  • Eva Moens: zang