Concert

Hamon-Martin, een bejubeld duo bestaande uit getalenteerd fluitist en bombarde speler Erwan Hamon en meesteraccordeonist Janick Martin, staat bekend om hun fantastische interpretatie van traditionele Bretoense dansmuziek. Ze houden er al 30 jaar van om buiten de gebaande paden te treden. Het muzikale universum dat ze hebben ontworpen is een combinatie van virtuositeit, muzikaliteit en gevoeligheid. Ze tasten de grenzen af, maar steeds met respect voor de essentie van deze muziek: dans en trance.

In 2016 bundelde het duo hun krachten met het Orchestre Symphonique de Bretagne om Fest Noz Symphonique te creëren. Voor deze gelegenheid nodigden ze een van de mooiste en gevoeligste stemmen van Bretagne, Annie Ebrel, uit om zich bij hen te voegen.

Annie Ebrel, een naam die synoniem staat voor de rijke Bretoense zangtraditie, betovert met haar krachtige en emotionele stem. Met diepe wortels in de Keltische muziekcultuur weet Annie Ebrel moeiteloos verhalen te vertellen door haar zang, waardoor luisteraars worden meegenomen op een reis door tijd en cultuur.

Deze nieuwe trio-formatie is een gelegenheid om een aantal stukken uit het programma van Fest Noz Symphonique opnieuw te beluisteren, evenals nieuwe composities van het trio.

https://www.tamm-kreiz.bzh/groupe/7854/Trio+Hamon-Martin-Ebrel

Met:

  • Erwan Hamon: bombardes,  houten traverso
  • Janick Martin: diatonisch accordeon
  • Annie Ebrel: zang