Concert
Ostara is een accordeon, een harp, ritme, zang... die je meenemen op een muzikale reis rond de wereld. Ze halen hun invloeden uit de wereldmuziek, of het nu gaat om Balkan, Scandinavië, Zuid-Amerika, Oriëntaals of middeleeuws. Muziek die je meeneemt naar landen als Zweden, Servië, Argentinië, Brazilië, Afghanistan, Griekenland en nog veel meer. 

Het begon allemaal op de middelbare school, toen Mathilde Dedeurwaerdere en Luna Limage vriendinnen werden en een gedeelde passie voor folkmuziek ontdekten. Ze begonnen hun muzikale reis door op te treden tijdens dansavonden, samen met andere muzikale vrienden. Ze gingen hun eigen weg aan het einde van de middelbare school, maar kruisten elkaar weer in februari 2017.  Naar aanleiding van een concert vormden ze binnen veertien dagen een duo. Dat eerste concert werd met enthousiasme ontvangen en Ostara was geboren. Mathilde en Luna begonnen regelmatig op te treden. Percussionist David Tabury voegde zich in 2018 bij Ostara. Sindsdien hebben ze als trio opgetreden op festivals, privéfeesten, caféconcerten, cabarets, enz.

Laat je grenzen vervagen met een muzikale reis door verschillende landen!
Mét
  • Luna Limage: Keltische harp, zang
  • Mathilde Dedeurwaerdere: diatonische accordeon
  • David Tabury: percussie