Regen en Vuur

Leyzing
We hebben nieuwe buren! Eén half jaar lang verhuist de Bib van Belsele naar de koer van Muziekclub ’t Ey. Het moment om zes maand lang (van november 2023 tot april 2024), iedere derde donderdag een lezing te organiseren in samenwerking met de Bib van Sint-Niklaas. Verrassend, maar met iedere keer één zekerheid: muziek zal nooit vér weg zijn. Onder de titel 'Leyzing' denken we je méér dan te kunnen boeien.

Leyzing#3
Regen en Vuur

Elly Aerden en Jan Van Rossem brengen dialogen van Peter De Graef gelardeerd met liedjes over liefde en wanhoop. Een programma dat het liefhebben met zijn onvermijdelijke ontgoocheling in al zijn passionele vurigheid voelbaar maakt.

De songs komen recht uit de seventies, veelal van Amerikaanse singer-songwriters zoals James Taylor, Jackson Brown, Paul Simon, … Zorgvuldig uitgekozen door Jan Van Rossem en Elly Aerden en nog zorgvuldiger hertaald naar het Nederlands door Peter Hoefman.

Een man en een vrouw, zelf al door regen en vuur gegaan.

Spel en muziek: Elly Aerden en Jan Van Rossem
Tekst en regie: Peter De Graef
Vertalingen songteksten: Peter Hoefman

Deze lezing wordt u aangeboden door Muziekclub 't Ey en de Bib van Sint-Niklaas.

https://koortzz.be/programma/regen-en-vuur/
https://sint-niklaas.bibliotheek.be/

Data van de volgende lezingen:
15/02/2024
21/03/2024
18/04/2024