opnames

Baleynbal
Variomatic komt in onze Muziekclub beeld- en geluidsopnames maken. Inderdaad, de prettig gestoorde popfolkrockers gaan hier een stevig potje musiceren...
Om 16 uur wordt het folkdansmilieu hartelijk uitgenodigd om mee te komen vieren, dansen en feesten. Wil je meespelen in 'Variomatic, dé movie' ? Grijp je kans!

De deuren gaan open vanaf 15 uur, de opnames starten om 16 uur. Wie een lidkaart heeft van Muziekclub 't Ey 2023-2024 komt er gratis in. Voor de anderen is de inkomprijs een lidkaart. Inderdaad, nog steeds de moeite waard om aan te kopen. Koop ze alvast hier.

Bij de muzikanten veel bekende namen uit de Belgische folkscene:  Koen Garriau (Living Roots), Guus Herremans (Airboxes), Paul Garriau (Fluxus), Dirk Verhegge (Kadril en De Garre), Koen Dewaele (Kadril), Stef Van Straelen (Yevgueni).

Wat ooit begon als gelegenheidsgroep op het jaarlijkse "Soirée Bourrée" is ondertussen gerijpt tot een een geoliede pop- folk- rockband. Variomatic schakelt al 15 jaar vloeiend van eigentijdse folk naar funky popmuziek, of van stevige rock richting intiemere blues. Onderweg herkent u ongetwijfeld een bekende tv-tune of een hit uit de oude doos. Deze muzikanten zijn zo strak op elkaar ingespeeld dat u zich spontaan overgeeft aan hun natuurlijk drive.

Reserveren is niet nodig!
Het is ook carnaval in Belsele, dus de wagen kan best wat verder geparkeerd worden. Vermijd beter ook de dorpskern.


Mét:
  • Koen Garriau: saxen
  • Guus Herremans: diatonisch accordeon
  • Paul Garriau: draailier
  • Dirk Verhegge: elektrische & akoestische gitaar
  • Koen Dewaele: elektrische bas
  • Stef Van Straelen: drums