Concert

Lon Eldridge is een meermaals bekroonde rootsmuzikant uit het zuidelijke Chattanooga in Tennessee. Zijn gitaarspel is doordrenkt met de geest van de betoverende Mississippi John Hurt, de mythische Robert Johnson en de virtuoze Django Reinhardt. In zijn muziek smelten traditionele vooroorlogse blues, opzwepende ragtime en meeslepende swing op een unieke manier samen. Eldridge's vingers plukken bedreven aan zijn resonatorgitaar, terwijl zijn fluwelen stem de diepte van zijn ziel weerspiegelt.

Maar de spanning neemt pas echt toe wanneer Eldridge de handen ineenslaat met de Belgische mondharmonicaspeler Steven Troch, die behoort tot de absolute top van België. Hun samenspel is als een muzikale tornado die het publiek meesleurt naar bekende en onbekende oorden. De resonatorgitaar en zang van Eldridge vermengen zich moeiteloos met Troch's soulvolle mondharmonica, waardoor een bijna perfecte combinatie ontstaat. De energie die vrijkomt tijdens hun optredens is voelbaar in elke noot, elke zucht en elke beweging.

Dus bereid je voor op een avond vol opwinding en spanning, waarbij zowel de grenzen als de wortels van de blues worden verkend en de magie van de muziek van weleer tot leven komt. Lon Eldridge en Steven Troch staan klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis door de diepste krochten van de Amerikaanse rootsmuziek. Mis het niet!!

https://www.salmonbookings.be/loneldridge

Mét:

  • Lon Eldridge: gitaren en zang
  • Steven Troch: mondharmonica