toonmoment

Toonmoment

Leerkrachten en leerlingen van de afdeling Folk- & Wereldmuziek van d'Academie Podium Sint-Niklaas stellen aan het publiek voor waar zij dit schooljaar aan gewerkt hebben.

Folk staat garant voor musiceerplezier! Samen spontaan muziek maken en dansen, liederen en melodieën doorgeven - ook op het gehoor - is eigen aan deze levendige stijlrichting. En dat gebeurt over de generaties heen, jong en oud beleeft plezier aan de creatieve manier van spelen, zingen en begeleiden.

De afdeling folk/volksmuziek nam meteen een vliegende start in het schooljaar 2005-2006 en sinds het schooljaar 2009-2010 is ze erkend als een volwaardige richting.
Denk je erover om je volgend schooljaar in te schrijven bij d'Academie Podium: kom dan proeven en genieten van deze matineevoorstelling...
https://podium.academiesintniklaas.be/muziekaanbod-muziek/folk-wereldmuziek

We verwelkomen deze zondag de leerlingen doedelzak, folkgitaar, mandoline, zang, diatonische accordeon, blokfluit, traverso, saz, ud, folkviool met hun leerkrachten Bart Van Troyen, Bert Van Reeth, Elly Aerden, Jan Van Rossem, Jeroen Laureyssens, Joris Van Goethem, Serdar Demirbas, Tarek Alsayed Yahya en Wouter Vandenabeele.

Toegang Gratis! Reserveren is niet nodig.
Onze foyer is open vanaf 10 uur en iedereen die er geen probleem mee heeft om stil te zijn als er muzikanten spelen is van harte weylkom!