internationaal folkfestival

Muziekclub ’t Ey is al vele jaren partner van het internationaal folkfestival Gooikoorts. We maken dan ook graag reclame. 

Gooikoorts is hét jaarlijks internationaal folkfestival dat muziek brengt op het raakvlak van traditionele en vernieuwende volksmuziek. Da's drie dagen lang zalig genieten tijdens concerten van internationale toppers en Belgisch folktalent, heerlijk dansen op folkbals, onthaasten met het hele gezin op de festivalweide met kinderanimatie, instrumenten ontdekken op de bouwersmarkt, ongelofelijke sfeer in een prachtig decor, foodtrucks en een camping in 't groen te midden van Gooik.

Ideaal voor de hele familie, een uiterst gezellige en kleinschalige sfeer en bovendien zeer milieuvriendelijk. Kortom, een weekend vol plezier en ontspanning voor iedereen. Tot Gooikoorts!

Het volledige programma en meer info kan je terugvinden op www.gooikoorts.be.