3 dagen gitaarfeest in Avins-en-Condroz

Muziekclub 't Ey is een trotse partner van Festival Guitares du Monde 2024! Graag maken we dan ook reclame. Dit vindt plaats van 2 tot 4 augustus in het prachtige dorp Avins-en-Condroz. Het festival belooft 3 onvergetelijke avonden met 8 concerten van topniveau, met gitaarmuziek in al zijn facetten. Van jazz tot Ierse muziek, klassiek, blues, Afrikaanse muziek, electro, folk, flamenco en manouche: er is voor elk wat wils!

Programma:
  • Vrijdag 2 augustus: Renaud Dardenne feat Tcha Limberger, Pura Esencia
  • Zaterdag 3 augustus: Adrien Tyberghein, African variations, Marianne Aya Omac
  • Zondag 4 augustus: BAM trio, Hot Spoons, Fernando Neris
Tickets en meer informatie over het festival, de artiesten en de locatie vind je op de website van het festival. Let op: er zijn slechts 300 tickets per dag beschikbaar!
Mis deze unieke kans niet om te genieten van een weekend vol gitaarmuziek van de bovenste plank!

De organisatoren streven ernaar om in een ontspannen en natuurlijke omgeving, ver weg van de massa, een kwaliteitsfestival op menselijke schaal aan te bieden. Het is de bedoeling om samen te genieten van een moment van pure gezelligheid in het hart van een pittoresk dorp.
Festival Guitares du Monde hecht veel belang aan lokale producten en samenwerkingen. Zo werken ze samen met een kleine brouwerij en bieden ze eerlijke maaltijden.
Om de rust van de buurtbewoners te garanderen tijdens de evenementen, wordt er gevraagd om te parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen bij de ingang van het dorp. Personen met een beperkte mobiliteit genieten van een speciale toegang. Neem hiervoor contact op met de organisatie voor uw aankomst.
De regio biedt tal van overnachtingsmogelijkheden: gîtes, campings, hotels of bed and breakfasts. U vindt een volledige lijst op de website van het Syndicat d'initiative entre Eaux et Château.