Crosby, Stills en Nash hertaald

Concert

Stap terug in de tijd en laat je betoveren door de tijdloze klanken van Crosby, Stills en Nash, gebracht door het unieke trio van Elly Aerden, Jan Van Rossem en Maarten Decombel. Beleef Woodstock 1969 opnieuw, waar Crosby, Stills, Nash & Young voor een menigte van vierhonderdduizend mensen debuteerden!

'Déjà Vu' brengt de magie van de 'Summer of Love' tot leven met een hedendaagse twist. Deze gepassioneerde muzikanten hebben hun krachten gebundeld om de onvergetelijke harmonieën en tijdloze nummers van CSN&Y nieuw leven in te blazen. Maar dit is geen gewoon eerbetoon. Verwacht een intieme en akoestische set, waarbij de bekende melodieën en teksten een frisse Nederlandse hertaling hebben gekregen.

Voor de echte fans is dit een verrassende herinterpretatie van vertrouwde klassiekers. En voor nieuwkomers klinkt het als een gloednieuwe ontdekking. Sluit je ogen, laat je meevoeren en wie weet hoor je de stemmen van CSN&Y weer tot leven komen...

Mis deze unieke ervaring niet! Kom en beleef 'Déjà Vu' zoals je Elly, Maarten en Jan nog nooit eerder hebt gehoord.

Met:
  • Elly Aerden: zang, bas
  • Maarten Decombel: zang, gitaar, mandoline
  • Jan Van Rossem: zang, gitaar
  • Peter Hoefman: vertalingen

Info: