20u00  >  Deuren om 19u00

met speciale gast Gabriel Lenoir

Baleynbal

De folkafdeling van de d'Academie Podium Sint-Niklaas heeft vier maanden vol muzikaal leren en spelen achter de rug. Om dit te vieren, presenteren de leerlingen en hun bevlogen leraars een spetterend Baleynbal. De muzikanten nemen je mee op een dansreis die je niet wil missen, onder de inspirerende leiding van Elly Aerden, Jan Van Rossem, Bart Van Troyen, Jeroen Laureyssens, Bert Van Reeth en Wouter Vandenabeele.
Dit jaar met speciale gast Gabriel Lenoir! Als virtuoze violist en meester in de traditionele dansmuziek, brengt hij de rijke klanken van Noord-Frankrijk, Vlaanderen en Wallonië tot leven.

Dit Baleynbal is de perfecte gelegenheid om af te zakken naar Muziekclub 't Ey en te genieten van een wervelende avond gevuld met de klanken van violen, accordeons, gitaren, mandolines, doedelzakken en betoverende zangstemmen. Zelfs als je niet zo'n danser bent, ben je van harte welkom om te komen luisteren naar naar al dat moois in onze gezellige foyer.

De folkafdeling, die al sinds het schooljaar 2005-2006 floreert en sinds 2009-2010 een erkende richting is, nodigt iedereen uit om te komen proeven van de unieke sfeer en het enthousiasme die deze avond met zich meebrengt. Overweeg je om je volgend schooljaar in te schrijven bij d'Academie Podium? Dit is de ideale kans om kennis te maken en te genieten van een onvergetelijk bal.

Nodig je vrienden uit en kom genieten van een avond vol enthousiast muzikaal talent!
De toegang is GRATIS en reserveren is niet nodig.

https://podium.academiesintniklaas.be/muziekaanbod-muziek/folk-wereldmuziek