15 jaar samen, 6 muzikanten, zes platen.

Doordrongen van 'La douce France', poëzie en wijn. Maar ook koppig als prei uit vettige klei. Een dikke soep van jazz met duif en fazant. Hans Mortelmans & Groep is een akoestisch sextet, in 2005 gevormd rond de liedschrijver-gitarist Hans Mortelmans. De groep werd van bij de oprichting sterk beïnvloed door de Franse chansonnier Georges Brassens, de Belgische jazzgitarist Django Reinhardt en Wannes Van De Velde. Het sextet vond echter snel een heel eigen universum waarin humor, rebellie en melancholie elkaar de hand reiken. Den tijd heeft er niks mee te maken. Want alles wat ge ni soigneert vergaat, ook familie en vriendschap en spelplezier. Altijd mild, soms vlijmscherp. Vlaamser dan dit vind’ et ni!

Integendeel!

Aansluitend spelen de Queens of Baba, het folkduo van Marieke Van Ransbeeck (doedelzakken, barokmusette) en Melanie Scheys (diatonische accordeon) een akoestische set onder onze Kastanjelaar. We dwingen het nieuwe normaal in onze spontane muziekbeleving.

Onze deuren openen vanaf 15u en sluiten om 21u.
Dit evenement gaat door in de buitenlucht. Breng warme kledij mee en eventueel een paraplu.

Uit respect voor andere bezoekers en onze vrijwilligers breng je best een mondmasker mee, dat je draagt bij het binnen en buiten gaan, en om je naar het sanitair te begeven.

Wij werken (bijna) altijd met reservaties. Voor Teyrrasfolk wil dat zeggen dat je je ook lid moet maken, als je dat nog niet bent. Dat kan perfect via onze
website. Eens je lid bent, is de inkom € 5.
Wens je graag met je bubbel van maximum 10 personen samen te zitten? Reserveer dan zeker ook voor hen. 
De mogelijkheid om online te reserveren wordt afgesloten om 14u00.
Nogmaals, het is dus aangewezen om alle formaliteiten (lidkaart, ticket) op voorhand in orde te brengen via onze website.
Als je pas een lidkaart hebt gekocht en nog geen lidkaartnummer hebt, sturen we dit naar je toe via email. Dit gaat niet automatisch, dus geduld is de boodschap.

We garanderen onze muzikanten, vrijwilligers en bezoekers een veilige beleving, en vragen aan jou als bezoeker de huidige geldende maatregelen te respecteren. Volg ons circulatieplan, hou voldoende afstand van elkaar, reinig regelmatig op een correcte manier jouw handen, en hou het veilig. Volg a.u.b. de raadgevingen van onze stewards op.

Mensen die ziek zijn, in de zeven dagen voorafgaand dit evenement symptomen vertoonden, of ziek waren: wees verstandig en blijf thuis. En alvast beterschap.