Ik had me het leven anders voorgesteld
Elly Aerden (Eléonor) en Gerry De Mol doken in de teksten J.J. Slauerhoff, de dichter van het verlangen naar verre kusten, naar (on)bereikbare vrouwen en naar huis. De dichter met fado en samba en bossa in de oren. Het resultaat is een voorstelling met een geheel nieuw liedrepertoire op teksten van Slauerhoff. En een verhaal.

Verwacht je aan schoonheid, melancholie over dames aan het venster, over eilanden en waar Slauerhoff uiteindelijk in woonde: in zijn gedichten. En ja, ook over het leven dat mooi is en lelijk en dat hij zich anders had voorgesteld.

Slauerhoff inspireerde al eerder Christina Branco (in het Portugees) en Dirk Van Esbroeck. De 15 gedichten die muziek kregen lopen uit in een merkwaardig verhaal van en over Slauerhoff zelf. En over jou. Zonder twijfel.

Bezetting: Elly Aerden (zang), Gerry De Mol (Zang, snaren), Jan-Sebastiaan Degeyter (snaren, zang)
Voor wie er vorige keer niet meer bij kon. Nu mét cd-release!

Dit concert is i.s.m. het CC van Sint-Niklaas.


De ticketverkoop start zodra de situatie het toelaat.
We houden je in ieder geval op de hoogte via onze nieuwsbrief.