Livestream

Hurucán is op avontuur.

In hun plaats komen Mick & Becky ons verrassen! Geworteld in folk, en met vertakkingen in star traveller's blues, trakteren ze de zintuigen op zoete harmonie, vuile solo's en kosmische improvisaties. Met 2-stemmige zang, gitaar, mandoline en dwarsfluit nemen ze je mee op een onstuimige muzikale roadtrip door de landschappen van hun huidige inspiratie. Voor dit concert hebben zij gekozen om hun nieuwste liedjes ten gehore te brengen!

Rebecca Van Bogaert heeft dwarsfluit gestudeerd aan het conservatorium van Brussel, met als doel om zich in de folkmuziek te kunnen verdiepen. Vervolgens heeft Mike haar met veel passie de hippiemuziek in geslingerd en heeft zij Mike, middels een bourrée auvergnate, in trad geholpen. Het resultaat van deze wonderlijke combinatie hoor je tijdens dit online concert!


Met steun van de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse Gemeenschap.

Je kan het concert volgen via Facebook of YouTube.