Julien Biget werd in zijn late tienerjaren opgemerkt door Gabriel Yacoub. Hij was lid van het trio van Sylvie Berger, begeleidde Bretoense fluitist Jean-Michel Veillon en speelt met een veelheid aan formaties in Noord Frankrijk. Julien is een begenadigd zanger, gitarist en bouzouki-speler. Gerry Murray is afkomstig van Monaghan. Hier bekend als accordeonist van de Belgisch Ierse band Shantalla. Rudy Velghe, bekend van Orion. Daarnaast Huis Der Verborgen Muziekjes, Urban Trad, Cadans der Getouwen, Branra, Dao Dezi, … Speelde met Donal Lunny, Philip Catherine, Serge & Pat Desauney, Jamie McMenemy, Soig Siberil, Gilles Le Bigot, Nicolas Quemener, John Faulkner, Johnny ‘Ringo’ McDonagh, Conor McCarthy, Dermot Byrne, …
Samen goed voor een spetterende portie Ierse en Keltische muziek!


Hurucán is een avontuurlijk nieuw trio dat hun allereerste optreden in 't Ey zal vieren!
Geïnspireerd door de trance-inducerende ritmes van de traditionele folkmuziek, doorkruisen zij nog niet eerder bewandelde velden van inspiratie.
Harald Bauweraerts op draailier zorgt voor de sympathieke resonanties en dissonanties, waarop Rebecca Van Bogaert melodische uitweidingen verzorgt op houten en metalen dwarsfluit, doorvlochten met pulserende ritmes vanuit Mike Floris' gitaar.


Met steun van de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse Gemeenschap.

De ticketverkoop start zodra de situatie het toelaat.
We houden je in ieder geval op de hoogte via onze nieuwsbrief.