Concert  |  Teyrrasfolk  |  Openlucht

Naragonia is het culturele geesteskind van het sympathieke folkkoppel Toon van Mierlo en Pascal Rubens. Het duo ontstond spontaan in de zomer van 2003 op het Portugese festival Andanças. Gekenmerkt door  eigenzinnige composities vol stevige doch verfijnde energie, veroverde Naragonia al snel de harten van vele folkliefhebbers in binnen- en buitenland. Het duo toert sinds die zomer intensief door heel Europa. Met hun muziek, vastgelegd op 8 door de pers zeer warm onthaalde fullcd’s, inspireren ze talrijke andere muzikanten. Hun nummers worden regelmatig gecoverd in het buitenland, van Portugal tot Rusland, van Zweden tot de Verenigde Staten.

Over de jaren heen kwamen verschillende samenwerkingen  tot stand met theater (Tal en Thee en Theater de Spiegel) en buitenlandse muzikanten (Fernhill, Andy Cutting, Paulo Lameiro, Gregory Jolivet en vele anderen…).

Het verhaal van Naragonia is er een van vele reizen, prachtige ontmoetingen en onsterfelijke muziek.


Dit concert gaat door in de buitenlucht volgens de huidige coronamaatregelen.