Concert

Deze eygenzinnige dame gaat aan de slag met Engelse folksongs en verbouwd ze tot pareltjes. Een soliste die puur en met het nodige vakmanschap aan de slag gaat. Zo hebben wij ze graag.
Ze heeft al een hele cv verzameld en haar project met the Mediæval Bæbes is waarschijnlijk een van de bekendste. Dit jaar bracht ze haar tweede solo album uit, ‘Hatching Hares’, en onmiddellijk ook de reden van haar tour door Europa.
Nyckelharpa, viola da gamba, draailier (voor de Engelsen onder u: hurdy gurdy), cello, Angelsaksische lyra zijn maar enkele van de instrumenten waarmee ze haar natuurlijke en briljante stem begeleid.

Anna neemt je mee terug in de tijd en weet te betoveren op een oprechte en eerlijke manier.

'there is no doubting the emotional commitment that she brings’ schrijft 'Living Tradition'

web:


't Is jaarmarkt in Belsele, we doen onze deur al open om 11 uur.
's Middags voorzien we broodjes en soep en vanaf 17 uur Chili Con of Sin Carne.

Dit concert vindt plaats bij de buren van Stepping Stones (Koutermolenstraat 12) in een intiem en sfeervol kader. De deur van Stepping Stones gaat open vanaf 15u30, maar kom gerust al iets drinken in onze foyer die doorlopend open is. Van de voordeur van de foyer tot aan de voordeur van Stepping Stones stapt een gezonde doedelzakspeler 160 wandelpassen in 1 minuut en 44 seconden...

Om 20 uur speelt de JOT Band. Wim Claeys brengt z'n Zweedse vrienden mee en samen spelen zij of je zelf in Zweden bent, meer info. Dit concert vindt plaats in onze concertzaal.