Baleynbal

Toen we ze lang geleden zagen schitteren in Saint-Chartier hadden we nooit durven dromen dat we deze topgroep in onze Muziekclub - reeds voor de derde keer - mogen ontvangen.
Blowzabella is zowaar een instituut geworden dat een hele dans- én muziekhype omvat en nog bijlange niet toe is aan pensioen. Veel van hun melodieën zijn gemeen goed geworden, hun stijl is gebaseerd op Franse, Vlaamse én Engelse traditionele muziek. De muzikanten van het sextet weten elkaar te stimuleren en inderdaad, de som van de delen is héél wat meer te noemen. Vurige hedendaagse Europese dansmuziek door klasse muzikanten. Zelfs voor wie niet danst, is dit gezelschap verrassend en boeiend...

  • Andy Cutting: diatonische  accordeon
  • Jo Freya: vocals, saxofoon, klarinet
  • Paul James: vocals, doedel, saxofoon
  • David Shepherd: viool
  • Barn Stradling: basgitaar
  • Jon Swayne: doedel en saxofoon

 https://blowzabella.co.uk/