Jorunn & Masure
Jorunn Bauweraerts (zangeres bij o.a. Lais,King Dalton) en Philip Masure (gitarist bij o.a. Comas, Urban Trad) hadden al lang zin om samen iets te doen met hun gedeelde liefde voor Keltische muziek. Ze begeven zich in de wereld van mystieke verhalen, Ierse ballades, Schotse traditionele liederen en ook wat hedendaagse songs, die een mooi geheel vormen.

Helen & Masure
De Schotse zangeres en bodhranspeelster Helen Flaherty (o.a. Helen Flaherty Band, Shantalla) & Philip zijn natuurlijk al langer bezig met hun liefde voor Keltische muziek. Iers, Schots, traditioneel en hedendaags wisselen elkaar af.

Met steun van de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse Gemeenschap.

De ticketverkoop start zodra de situatie het toelaat.
We houden je in ieder geval op de hoogte via onze nieuwsbrief.