Leden: Gratis  /  Niet-leden: € 3
16u00  >  Deuren om 15u00

Barok & Jazz: een ideale blend!

Dit trio brengt op een unieke manier jazz en barok samen met een originele vertolking van gekende werken. Geen technische stunten, maar creatieve, verleidelijke interpretaties van grote namen die doen dromen (Goldbergvariaties, J.S. Bach). Nu eens etherisch en fragiel (Preludium, J.S. Bach), dan weer eerlijk en innig (“Sola, perduta, abbandonata”, G. Puccini), of erg persoonlijk geïnterpreteerd én gearrangeerd (“With Darkness Deep” , G.F. Händel). De muzikanten slagen er telkens wonderlijk in barok en jazz in elkaar te laten lopen tot een exquise blend, delicaat en subtiel als een topwijn.

Een unieke ervaring ons gebracht dankzij de muzikanten en de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Sul palco de la risonanza is:

  • Michel Bisceglia: piano
  • Markku Ounaskari: drums
  • Didier François: nyckelharpa


Mits een wettelijk kader wordt dit concert als livestream uitgezonden.
We houden je in ieder geval op de hoogte via onze nieuwsbrief.