Baleynbal

Bamako Express is geen gewone band. Het is een smeltkroes van werelden, een ontmoeting van culturen en een explosie van muzikale genialiteit.
Florian De Schepper en Anouk Sanczuk nodigen twee geweldige Afrikaanse muzikanten uit. Jonathan Dembélé en Joël Diarra mixen de folk van Duo De Schepper-Sanczuk met hun roots uit Mali en Burkina Faso.
Ze creëren iets uitzonderlijks: een samensmelting van folk en West-Afrikaanse magie!

Kom deze unieke mix ontdekken: de zoete klanken van de gitaar verenigen zich met de diepe resonantie van de bas, de meeslepende tonen van de viool en de betoverende melodieën van de balafoon. Elk instrument speelt een cruciale rol bij het vormgeven van het unieke klankpalet.

Laat je meenemen naar de levendige straten van Bamako, de hoofdstad van Mali, terwijl deze muzikanten een brug slaan tussen verschillende muzikale werelden. Dit belooft een betoverend bal te worden dat de grenzen van genres overstijgt. Verwacht een feest van klanken, een fusie van culturen en een viering van de universele taal van muziek.

Of je nu een liefhebber bent van folk, Afrikaanse muziek, een dansliefhebber of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke avond, dit wordt een fantastische ervaring!

Mét:

  • Florian De Schepper: gitaar
  • Anouk Sanczuk: viool
  • Joël Diarra: balafoon en kalebas
  • Jonathan Dembélé: bas en zang