Het Flanders Folk Network (FFN) organiseert voor de derde keer op rij een sectormoment voor de Vlaamse folksector. Vanaf 18u is iedereen professioneel werkzaam in de folksector welkom in Muziekclub ‘t Ey. Verwacht je alvast aan een avond vol uitwisseling en inspiratie, mét een hapje en een drankje. Dit alles creatief aan elkaar gepraat door Begijn Le Bleu.

  • 𝟭𝟴𝘂𝟬𝟬: Ontvangst met hapje en drankje
  • 𝟭𝟴𝘂𝟰𝟱: Plenaire sessie
   • Voorstelling van het Flanders Folk Network
   • Toekomstvisie: het creëren van een 'wij-verhaal'
  • 𝟭𝟵𝘂𝟭𝟬: Panelgesprek rond subsidies met moderator Begijn Le Bleu
   Wat kunnen Vlaamse subsidies betekenen voor de folksector?
   Met ervaringsuitwisseling en inzichten (door muzikanten Sara Salvérius, Laura Cortese en Shalan Alhamwy en organisatoren Jochen Smets en Bavo Vanden Broeck)
  • 𝟮𝟬𝘂𝟰𝟬: Conclusie
  • 𝟮𝟭𝘂𝟬𝟬: Netwerkmoment

  Misschien ken je de Flanders Folk Awards wel? Een initiatief van het Flanders Folk Network, met als doel de spelers in de folk- en traditionele muziekscene te ondersteunen en te promoten. Om de sector verder te professionaliseren en verbinden ontstond eveneens het FFN sectormoment, dat nu voor de derde keer wordt georganiseerd.

  Een interactieve avond tussen muzikanten, managers, bookers, organisatoren...
  Gratis inschrijven (verplicht!)

  Weylkom!